LA BOTIGA

Món Gourmet, nascut de la fusió de dues famílies dedicades al món de l’alimentació, va obrir les portes l’octubre del 2019. Una empresa dedicada a la venda de productes gourmet d’alta qualitat avalats per les millors marques, on la dedicació, el rigor, la proximitat i l’esforç marquen el nostre tarannà i identitat.

Som un equip de persones compromeses amb el nostre client i ens posem al seu servei per tal de poder satisfer les seves necessitats.

Seleccionem els millors i més selectes productes

Embotits i formatges

Més de 100 tipus de formatges seleccionats pels afinadors més reconeguts d’Europa.
Llonganisses i fuets de Vic, botifarres i bulls de Girona, productes ibèrics Dehesa d’Extremadura i la sobrassada extra de porc negre de Mallorca amb curació de 8 mesos, fan que disposem d’una nombrosa selecció d’embotits.

VEURE GALERIA

Producte de proximitat

Productes de proximitat arribats d’arreu, elaborats amb les millors matèries primeres omplen les lleixes. Una àmplia selecció de salses, condiments, espècies, olis d’oliva verge de les millors DOP, vinagres balsàmics, arròs de Pals, pastes, llegums, verdures i els millors espàrrecs de la Rioja, salaons del Mediterrani i del Cantàbric, conserves de les Rias i un bon assortiment d’olives farcides, picants o de Kalamata. Tot un ventall de possibilitats de fer un bon aperitiu.

VEURE GALERIA

Celler

Una extensa varietat de vins, caves i champagnes procedents de les millors regions vinícoles, juntament amb una selecció de licors, vermuts i cerveses artesanes, complementen el nostre celler.

VEURE GALERIA

El nostre món dolç

En el nostre món dolç, disposem d’una gamma de postres elaborades per nosaltres, sense oblidar-nos de petites delicadeses com bombons farcits, catànies, carquinyolis, caramels, xocolatines i un ampli assortiment de galetes, mels, melmelades i codonyats.

VEURE GALERIA

De temporada

VEURE GALERIA